Programi za izdajanje računov

Programi za izdajanje računov

In še mnogo več...Povezani so z našo programsko opremo. Prihranek vašega časa je neverjeten.

 

Programi se zaženejo kot aplikacija, ter se povežejo preko interneta v naš računovodski servis. Za uporabo potrebujete le internetno povezavo, uporabniško ime in geslo.

fakturiranje in potni nalogi - Vasco.webmobilna blagajna - mVasco
!

Kje se nahajamo?

 

Z moderno programsko in strojno opremo
po celi Sloveniji
preko hitre optične povezave - v vaši pisarni!

Fizično pa Stara Loka 31 v Škofji Loki.

 

Računovodstvo cenik je prvo vprašanje vsakega podjetnika. Cena računovodske storitve je tako kot pri vsakem drugem delu, odvisna od količina in zahtevnosti dela.

Predvsem je pomembno, kako je to delo narejeno ter koliko časa vzame podjetniku. Z moderno tehnologijo je čas, ki ga porabi podjetnik za urejanje in dostavo dokumentacije v računovodski servis, skrajšan na minimum.

Tudi ko podjetnik išče neko dokumentacijo iz preteklosti, mora dokumente poiskati hitro in kadarkoli. To mu danes omogoča dostop do podatkov računovodskega servisa.

Pri primerjavi cen računovodskih servisov je pomembno razmerje med ceno in opravljeno storitvijo. Če vam prihranimo veliko vašega časa, in ta čas ovrednotimo, je iz strani podjetnika to prihranek, čeprav je mesečni račun za kakšen evro višji od konkurence.

 

Računovodstvo – cenik, nekaj primerjav:

Želite brezplačno ponudbo računovodske toritve?

e-pošta: racunovodstvo@erika.si

tel.: 04/512 61 39

1. Če naprimer odštejemo pot za dostavo dokumentacije v računovodski servis, se postavka računovodstvo cenik hitro spremeni. Iz svoje pisarne lahko oddate vsak dan sproti vse dokumente, jih tudi vsak dan kadarkoli pregledujete, natisnete, pošljete po elektronski pošti, iščete po arhivu, filtrirate po dobaviteljih, datumih…  Poglejte kako

2. Zamislimo si iskanje dokumentov po registratorjih za nekaj mesecev ali let nazaj. Z dostopom do dokumentov v eletronski obliki (skenirani pdf) po raznih ključnih besedah, dobaviteljih ipd, imamo dokument hitro pri roki. Lahko ga natisnemo ali pošljemo po elektonski pošti. Koliko časa/denarja je s tem prihranjeno?

3. Za pisanje dobavnic, faktur, potnih nalogov, vodenje materiala, prevzemnice… lahko uporabljate naš program oz. program VASCO WEB, katerega povežemo z našimi programi. Tako vam svojega programa ni potrebno kupovati. Plačate le mesečno uporabo programa, ki pa je izredno poceni. Uporabo lahko kadarkoli tudi prekinete. Ni vam potrebno dostavljati izdanih dokumentov v računovodstvo. Takoj ko izdate fakturo, jo ima že vaš računovodja.  

Sedež podjetja:

Lescomp d.o.o.
Sveti lenart 85
4227 Selca

Lokacija: Računovodski servis Erika

Cela Slovenija s pomočjo modernih
elektronskih povezav.

Fizična lokacija:

Stara Loka 31
4220 Škofja Loka

Obiščite nas na Facebooku

Share This