Brezpapirno računovodstvo

Ko si lahko izberete računovodski servis ne glede na vašo lokacijo in lokacijo servisa.

Brezpapirno računovodstvo prihaja, če si tega želimo ali ne. Digitalizacija je v pohodu tudi na tem področju in prej kot se bomo navadili, bolje bo. Kupi papirja na mizah izginjajo, vse je varno arhivirano, dostopno kadarkoli in od kjerkoli.
Namesto časa porabljenega za dostavo dokumentov v računovodstvo, namesto porabe goriva in vozila ali poštnih stroškov uporabljate sisteme, ki so enostavni, hitri in praktični.

Brezpapirno računovodstvo lahko uvedete tudi z vašimi dobavitelji

  • Z dobavitelji se dogovorite o pošiljanju faktur na e-poštni naslov in vsako fakturo enostavno samo posredujete na za vas določen naslov.
  • Bančne izpise izvozite v PDF in jih naložite na portal. Ali še bolje, računovodjo pooblastite za prevzem bančnih izpisov namesto vas.
  • Papirne dokumente preko skenerja naložite na portal.

Sproti in vsak dan. Tako boste prihranili ogromno časa in nič ne bo izgubljeno.

  • Na portalu lahko poiščete vaše stare dokumente, jih pregledate, natisnete ali pošiljate po elektronski pošti.
  • Uporabljate lahko različne programe v povezavi s programi računovodskega servisa. Fakturiranje, potni nalogi….
  • Programerji pripravljajo še veliko uporabnih funkcij, za vaše lažje poslovanje. Na portalu boste lahko pripravili nalog za banko in plačali račune, pregledovali odprte postavke vaših kupcev in dobaviteljev ter še kopico uporabnih zadev.  

Vsekakor pa vam je na telefonski klic ali osebni obisk servisa vedno na voljo računovodja z imenom in priimkom, da se lahko pomenite, poiščete nasvet ipd. Brezpapirno računovodstvo nikakor ni neosebno poslovanje. Ukinja samo velike kupe papirjev na mizi, prihrani čas, gorivo in druge stroške za dostavo dokumentacije v računovodstvo…

Brezpapirno računovodstvo tudi ukinja nejevoljo računovodje zaradi dostave v zadnjih trenutkih pred oddajo. Saj veste, tudi računovodja ima doma družino in zasebno življenje in ni preveč navdušen nad popoldanskim in nočnim delom v zadnjih dneh pred nekim rokom.

Imate vprašanje? Vpišite ga na naš Help-Desk. Vstopite kot GOST. Odgovorili bomo v najkrajšem možnem času. Nekaj malega za občutek lahko pogledate v videu tukaj.

Share This